Lékařská fakulta UK v HK • foto: Lékařská fakulta UK v HK • 19. dubna 2013

Cenu primátora Hradce Králové získal MUDr. Marian Kacerovský

Vedoucí perinatologického centra Lékařské fakulty UK v Hradci Králové a Fakultní nemocnice Hradec Králové MUDr. Marian Kacerovský převzal 27. března 2013 výroční cenu města Hradec Králové. Cena za studentskou tvůrčí práci mu byla udělena za mimořádnou publikační aktivitu a za vynikající výsledky ve vědecké a výzkumné činnosti v oblasti gynekologie a porodnictví.

MUDr. Marian Kacerovský přebírá 27. března 2013 výroční cenu města Hradec Králové

MUDr. Marian Kacerovský přebírá 27. března 2013 výroční cenu města Hradec Králové

MUDr. Marian Kacerovský, Ph.D., je absolvent doktorského studijního programu Gynekologie a porodnictví, který úspěšně ukončil obhajobou disertační práce v roce 2012 na Lékařské fakultě UK v Hradci Králové, která ho na cenu města nominovala. Pan doktor Kacerovský uspěl v konkurenci kandidátů navržených ze všech fakult a vysokých škol v Hradci Králové.

Na výroční cenu města Hradec Králové byli nominováni také Mgr. Jan Marek, Ph.D. (Fakulta vojenského zdravotnictví UO), Mgr. Hana Bártíková, Ph.D. (Farmaceutická fakulta UK) a Ing. Hana Tomášková, Ph.D. (Fakulta informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové).

Město Hradec Králové udílí výroční ceny osobnostem působícím v krajském městěna na základě návrhů občanů a institucí od roku 1993. Každoročně uděluje výroční cenu za významné počiny na poli kulturním s názvem Hradecká múza, výroční cenu za významné počiny na poli sportovním s názvem Hradecká sportovní cena, výroční cenu za výjimečnou studentskou práci s názvem Cena primátora města za studentskou tvůrčí práci.






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.