red. • foto: Filip Láb • 29. dubna 2013

Budova Hollaru zasažena výbuchem. Rektor řeší situaci s děkanem

Rektor Univerzity Karlovy profesor Václav Hampl vyjádřil podporu všem, kteří byli zraněni po výbuchu plynu v pražské Divadelní ulici v pondělí 29. dubna. Při explozi byla poničena i budova Fakulty sociálních věd UK, tzv. Hollar.

Děkan FSV UK Jakub Končelík informuje studenty po evakuaci

Děkan FSV UK Jakub Končelík informuje studenty po evakuaci
„Od chvíle, kdy jsem se dozvěděl o neštěstí v Hollaru, jsem v kontaktu s vedením Fakulty sociálních věd UK. Je mi moc líto, co se stalo. Vážně zraněni nejsou s největší pravděpodobností ani studenti, ani zaměstnanci univerzity,“ řekl rektor UK profesor Václav Hampl.

Hned v pondělí dopoledne se uskutečnila mimořádná schůzka, na níž vedení univerzity společně s děkanem FSV UK doktorem Jakubem Končelíkem operativně řešili otázku zabezpečení budovy Hollar, včetně osobních věcí, které při evakuaci museli studenti a zaměstnanci v budově zanechat. Kdy bude možné si vyzvednout osobní věcí z Hollaru, bude vedení FSV UK informovat na svých webových stránkách.

Budova Hollaru je z bezpečnostních důvodů do odvolání uzavřena pro všechny pracovníky i studenty. Omezen je i provoz v ostatních lokalitách FSV UK – Jinonice a Opletalova, ve kterých není dostupné síťové připojení.

Pro další informace sledujte webové stránky FSV a UK.





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.