4. listopadu 2004

Stáže a výměny zkušeností programu Leonardo da Vinci

Evropská komise uveřejnila Výzvu k předkládání návrhů projektů programu Leonardo da Vinci pro období 2005–2006. Otevírá se tak další z možností požádat o grant z programu EU, zaměřeného na podporu inovací odborného vzdělávání mladých lidí a dospělých.


Granty lze získat na podporu projektů mobility s těmito tematickými prioritami:

1. Podpora transparentnosti kvalifikací, 2. Zvyšování kvality odborného vzdělávání, 3. Vývoj obsahu e-learningu a 4. Další vzdělávání učitelů a lektorů.


Typy projektů: • STÁŽE - vyslání žáků a studentů U, OU, SOU, SOŠ, VŠ, absolventů odborných škol, pracovníků podniků včetně nezaměstnaných mladých lidí na pracovní stáž do evropských podniků • VÝMĚNY zkušeností vzdělavatelů v evropských zemích - vyslání učitelů a lektorů odborného vzdělávání, učitelů a lektorů jazyků, manažerů lidských zdrojů, tvůrců vzdělávacích obsahů a kariérních poradců.

Text Výzvy a popis programu je uveden na webové stránce Národní agentury programu Leonardo da Vinci: www.nvf.cz/leonardo. Zde získáte formuláře přihlášek a pokyny k přípravě projektů. Své záměry můžete také konzultovat s pracovníky Národní agentury programu Leonardo da Vinci v Národním vzdělávacím fondu, Opletalova 25, Praha 1 - tel. 224 500 524, . Termín pro předkládání projektů mobility je 11. únor 2005.





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.