FF UK, kam • foto: Vydavatelství FF UK, shutterstock • 15. října 2019

Nabídka elektronických knih Vydavatelství FF UK rozšířena

Knižní produkce Filozofické fakulty Univerzity Karlovy již tradičně pokrývá široké spektrum humanitních věd. Mnohé z jejích publikací jsou nově k dispozici také v online podobě.

Ke stávající nabídce bezmála stovky elektronických knih z produkce Vydavatelství Filozofické fakulty Univerzity Karlovy nyní přibylo více než padesát titulů z pěti oborových edic představujících to nejlepší z fakultních akademických prací: Fontes, Humanitas, Mnemosyne, Trivium a Opera. V aktuálním výběru zpřístupněných publikací najdete zejména knihy z oblasti historie, mezinárodních vztahů 20. století, literární vědy, lingvistiky, sociálních věd nebo pedagogiky.

Přístup k online publikacím Univerzity Karlovy, stejně jako k ostatním online zdrojům mohou studenti a zaměstnanci získat v informačním portálu Univerzity Karlovy UKAŽ. Do portálu se stačí jednoduše přihlásit pomocí univerzitního účtu, který zajišťuje volný vstup do databáze.

Vydavatelství Filozofické fakulty se letos zařadilo mezi nakladatele poskytující své e-publikace také v režimu bez DRM (Digital Rights Management), čímž vychází vstříc nejnovějším požadavkům akademických knihoven. Knihy Vydavatelství FF UK tak můžete stahovat legálně a bez omezení a bez nutnosti instalace dalšího softwaru.


Odkaz na tiskovou zprávu.





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.