7. dubna 2005

Proběhl seminář o studiu ve Francii


Informačně-poradenské centrum UK ve spolupráci s Francouzským institutem v Praze pořádaly dne 6. dubna 2005 v Zelené posluchárně budovy FF UK v Celetné ulici seminář s názvem "Možnosti studia ve Francii". Tento seminář byl další z již probíhajícího cyklu  seminářů, věnovaných možnostem studia v zahraničí pro studenty Univerzity Karlovy.

 Účastníci semináře byli seznámeni s konkrétními možnostmi, které se jim nabízejí, chtějí-li část svého vysokoškolského studia strávit na některé francouzské univerzitě. Přehled celouniverzitních a fakultních studijních nabídek Univerzity Karlovy i praktických rad ze života studentů ve Francii doplnila nabídka stipendií a dalších informací z Francouzského velvyslanectví, kterou prezentovali Ing. P. Boudant a Dr. Ing. D. Le Masne z Oddělení pro kulturu a spolupráci. Prezentace z akce je v současné době zveřejněna na webové stránce IPC UK, věnované seminářům o možnostech studia v zahraničí: http://www.cuni.cz/UK-1473.html.

Na 27. dubna 2005 plánuje IPC UK další - již závěrečný - seminář akademického roku 2004/2005 s názvem "Setkání s absolventy zahraničních studijních pobytů".  Na tomto souhrnném semináři zazní praktické zkušenosti a konkrétní informace o studiu a studentském životě v zahraničí formou panelové diskuse se studenty z několika fakult UK - absolventy různých zahraničních studijních výměnných pobytů v různých cílových zemích. Více informací o připravovaném semináři lze nalézt a k účasti se registrovat přibližně týden před termínem konání semináře na výše uvedené webové stránce IPC UK. Všichni zájemci jsou srdečně zváni!





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.