10. října 2007

Katedra psychologie UK-FF zahájila díky projektu Centrum pro přenos poznatků a technologií UK v Praze spolupráci s průmyslem

V září 2007 byla uzavřena rámcová smlouva o spolupráci mezi Filozofickou fakultou UK a společností Business development s.r.o., která představuje jeden z prvních výstupů  projektu Centra pro přenos poznatků a technologií Univerzity Karlovy v Praze spolufinancovaného z prostředků EU (Program JPD 2).

Obsahem smlouvy je hodnocení uchazečů a pracovníků organizací na základě nejmodernějších poznatků psychologie práce a organizace. V praxi nejčastěji půjde o komplexní posouzení osobnosti uchazečů o pracovní místa i pracovníků organizací se zaměřením na jejich pracovní způsobilost pro danou profesi či pozici, o diagnostikování osobnostního potenciálu pracovníků ve vztahu k dané profesi/pozici, o doporučení vhodných doškolovacích a výcvikových programů s ohledem na specifika profese/pozice, o doporučení pro další kariérový rozvoj v rámci kariérních plánů a možností organizace a o doporučení pro rozvíjení potřebných pracovních a sociálních kompetencí.

Smlouva představuje vyústění dlouhodobé spolupráce pracovníků katedry psychologie UK-FF se společností Business development. Zároveň však dokládá předpoklady pracovišť společenskovědní fakulty reagovat na aktuální potřeby společenské praxe.  


PhDr. Michal Stehlík, Ph.D.                                        prof. PhDr. Stanislav Štech, CSc.

            děkan                                                                       prorektor UK pro rozvoj





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.