3. prosince 2007

Finále Českého Poháru 2007 – plavecké závody tělesně postižených Strahov Cup


Na Strahově budou vyhlášeni nejlepší plavci s tělesným postižením

Anebo kdo nejlépe zaplaval a kdo nejlépe naložil

Praha, 3. prosince 2007 - V sobotu 8. prosince se od 20 hodin v prostorách menzy ČVÚT na Strahově uskuteční již VIII. ročník vyhlášení nejlepších plavců s tělesným postižením 2007 a vyhlášení dvou mimořádných výkonů z dalších oblastní sportu tělesně postižených. Ceny předávají herec Jan Potměšil, olympijský vítěz Lukáš Pollert a paralympijský vítěz a světový rekordman Martin Kovář. Součástí večera je prestižní soutěž MRUČ – XII. ročník Mistrovství republiky v utopencích českých, které odhalí autora nejlépe naložených utopenců.

Slavnostnímu večeru předchází Finále Českého Poháru 2007 – plavecké závody tělesně postižených Strahov Cup, které určí pořadí nejlepších plavců. Plavecký závod, které ho se zúčastní kolem 110 plavců s tělesným postižením z celé republiky, se koná od 15:00 do 17:30 hodin, na plaveckém stadionu Strahov.

„V loňském roce jsme vyhlašovali úspěchy našich plavců z Mistrovství světa v Durbanu v JAR, odkud se náš 10 členný tým vrátil s 8 medailemi. Stejný počet medailí získali i letos na Světových hrách v Taipei, “ říká předseda občanského sdružení a reprezentační trenér Jan Nevrkla a dodává. „Letos bude pořadí nejlepších plavců vyhlášeno podle celkového součtu bodů získaného ve čtyřech závodech Českého poháru.“

Obě akce pořádá občanské sdružení KONTAKT bez Bariér (KONTAKT bB), pod záštitou ministra zdravotnictví Tomáše Julínka a primátora hlavního města Prahy Pavla Béma.

V průběhu slavnostního večera je zajištěn kulturní program v podání Tonyho Ducháčka a Garage a skupiny Flying Parties.


Více podrobností zde







Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.