7. května 2008

DĚKANSKÝ SPORTOVNÍ DEN

Hlavní část Děkanského sportovního dne Přírodovědecké fakulty UK v Praze se uskutečnila letos v úterý 22. dubna.


Již v 7.30 byl zahájen turnaj ve florbale. Tento sport se v programu Děkanského dne objevil po delší době a hojná účast studentů ukázala na velkou oblibu této hry.


V bazénu Sportovního centra UK se mohli studenti zúčastnit plaveckých závodů, které letos probíhaly formou netradičních štafet. Mgr. Zdeňka Polová připravila pro účastníky řadu „vtipných“ úkolů (například štafetový závod v trikách). Většina studentů potom pokračovala lekcí aqua-aerobiku pod vedením PaedDr. Věry Schätzové.


Na své si přišli i zájemci o zdravotní formy. V lekci PaedDr. Mirky Šafandové si studenti mohli vyzkoušet REKO cvičení (relaxačně – kondiční cvičení).


Soutěžní atmosféra panovala i v softbalovém, volejbalovém a fotbalovém turnaji. Turnaje v kopané se letos zúčastnilo 6 mužstev. Turnaj měl, i přes nepřízeň počasí, vysokou úroveň.  Ani letos nechyběl v nabídce sportovního dne tenis a vodní turistika.


Děkanský sportovní den pokračoval ve středu Akademickou aerobic show. AAS volně navázala na tradici Studentských aerobic maratonů. Akce byla organizována ve spolupráci KTV Přírodovědecké fakulty UK v Praze a ÚTV 2. a 3. LF UK v Praze. Zúčastnilo se jí 120 studentek. Více informací a fotografií v samostatné zprávě o AAS.


Letošní Děkanský sportovní den vyvrcholil pak ve čtvrtek 24. dubna nočním orientačním závodem smíšených dvojic. Odstartovalo rekordních 450 závodníků. Výsledky a další informace na www.natur.cuni.cz/ob.


Poděkování patří především děkanovi Přírodovědecké fakulty UK v Praze, Prof.RNDr. Pavlu Kovářovi, CSc. Dále pak všem sponzorům, organizátorům, členům katedry, zaměstnancům SCUK a hlavně všem závodníkům a zúčastněným.


Jsme velmi potěšeni, že tradice Děkanských sportovních dnů je podpořena silnou účastí studentů i pedagogů Přírodovědecké fakulty (letos 750 účastníků) Těšíme se na Vaši účast i v příštím roce!


Za KTV


Mgr. Kateřina Feitová






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.