Rektorský sportovní den

15. května 2008

REKTORSKÝ SPORTOVNÍ DEN – RELAX ZONE


Termín:          14. 5. 2008

Čas:               8:30 – 17:00

Místo:            Sportovní centrum UK Hostivař, prostor mezi budovou a vstupem na fotbalové a softbalové hřiště


V rámci prosluněného Rektorského sportovního dne si mohli studenti během sportovních klání aktivně odpočinout v přichystané Relax zone.

Ti, kteří byli příliš unaveni, aby po svých sportovních výkonech nadále vydávali energii, si mohli ve stínu slunečníků pohodlně spočinout na připravených dekách a nechat se unášet na vlnách líbezných chilloutových melodií.




V doprovodném programu Relax zone se mohli odvážní zájemci zúčastnit box lacrossového workshopu, který vedli mistři ČR a účastníci mistrovství světa v Kanadě z klubu LCC Radotín. Příznivci UFO pak prošli školením o létajících talířích, kterým provázeli naši nejlepší zástupci frisbee freestyle komunity. Milovníci francouzské riviéry neházeli talíři nýbrž železnými koulemi, povzbuzujíce se pokřikem „petanque, petanque“. 



Kdo zrovna neholduje vrhu železnou koulí, mohl kroketovou palicí přemisťovat skrze branky koule dřevěné. Aby toho ve vzdušeném prostoru Relax zone nelítalo málo, vyřítilo se zde, vedle všech těch lakrossových míčků, talířů a petaqueových koulí, i několik badmintonových košíčků. A co by to bylo za příjemně strávené krásné jarní odpoledne bez přetahovacího lana?!




Pochopitelně nesměly chybět soutěže o hodnotné ceny v podobě přenosných televizí, které byly beze zbytku rozděleny mezi osm nejlepších závodníků, zúčastnivších se s nejvyšším bodovým ohodnocením všech aktivit relax zone.


Takže sportu zdar a relaxu zvláště!!!





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.