16. června 2008

Připoj se – peníze se válejí na ulici!


Do konce června mohou mladí lidé z České republiky získat finanční podporu pro své dobrovolnické projekty z programu Make a Connection – Připoj se.


Již posedmé se můžete zúčastnit úspěšného mezinárodního programu Make a Connection – Připoj se, jehož cílem je podporovat projekty mladých lidí a pomoci jim v dalším vzdělávání a získávání životních zkušeností a dovedností. Program nabízí skupinám lidí ve věku 16–26 let možnost získat finanční podporu na dobročinné komunitní projekty.


Na vaše projekty jsou v roce 2008 vyhrazeny 3 miliony Kč. Zaměřte se na jakékoli zlepšení stavu věcí v komunitě, v níž žijete, a získejte na svůj projekt až 50 000 Kč! V minulých letech se účastníci programu věnovali například projektům pomoci handicapovanému spolužákovi nebo rozvoji kultury. Kromě toho, že získáte finanční prostředky na realizaci projektu, absolvujete také několikadenní školení o řízení projektů, komunikaci v rámci projektového týmu a dalších užitečných aspektů managementu.


Zájemci o účast v programu musí svůj projekt přihlásit nejpozději do 30. června 2008!


Realizace projektů, kterým bude udělena finanční podpora, proběhne od září 2008 do března 2009. V ČR program realizuje Nadace rozvoje občanské společnosti (NROS) ve spolupráci se společností Nokia a nadací International Youth Foundation (IYF). Veškeré informace o účasti v programu včetně formuláře přihlášky projektu (žádosti o grant) jsou vám k dispozici na www.pripojse.cz.


Kontaktní osoby programu Make a Connection – Připoj se:


Anna Kačabová


Manažerka programu


tel.: +420 227 217 254




e-mail:



Šárka Hastrmanová, studentka sociologie na FF UK

(Článek vznikl v rámci projektu FUTURA,  který je financován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem ČR a hlavním městem Praha. Projekt realizuje Respekt Institut.)





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.