4. února 2009

INFORMAČNÍ TÝDEN UNIVERZITY KARLOVY



aneb virtuální nahlédnutí nejen do přijímacího řízení




             V týdnu od 2.2. – 6.2.2009 proběhne na webových stránkách Univerzity Karlovy tradiční „Informační týden Univerzity Karlovy“, během kterého se zájemci o studium mohou dozvědět všechny potřebné informace o této vysoké škole. Více informací na http://www.infotyden.cuni.cz/.



Informační týden UK se každoročně koná v prvních únorových dnech a všem zájemcům o studium poskytuje, před blížícím se podáním přihlášek na VŠ, kompletní přehled informací o této univerzitě. Navazuje tak na předchozí akce pořádané UK – Informační den, Den otevřených dveří či veletrh Gaudeamus – a formou virtuální debaty nabízí zodpovězení otázek všem těm, kteří se jich  osobně nemohli zúčastnit. Čtenáři webových stránek infotyden.cuni.cz se zde mohou dozvědět informace o podmínkách přijetí ke studium, o studijních oborech, o přípravných kurzech, o ubytování studentů a mnohé další.




Tento informační servis zajišťují odborní pracovníci Informačně-poradenského centra UK, kteří se snaží zaslané dotazy zodpovědět nejdéle do druhého dne. Na středu 4.2.2009  je navíc plánovaná on-line diskuze, ve které bude od 14:00 do 17:00 hodin zodpovídat na zaslané dotazy prof. Jan Bednář, prorektor pro studijní záležitosti.




Prof. Václav Hampl, rektor Univerzity Karlovy, k pořádání Informačního týdne UK dodává: „Vím, že správný výběr vysoké školy je pro všechny zájemce o studium velice důležitý a náročný krok, a proto se ho snažíme usnadnit tím, že poskytujeme dostatek potřebných informací, které jim v jejich rozhodování pomohou. Držím vám palce u přijímacího řízení! “











Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.