3. března 2010

Večírek /za samé 3ky/ studentů Práv a Arts Managementu

...aneb Není náhodou každý právník tak trochu umělec a každý umělec tak trochu právník?

Po náročném zkouškovém období je na čase oslavit jeho úspěšné završení a načerpat inspiraci do nového semestru, který naplno začíná v týden konání večírku. Večírek studentů práv UK a arts managementu na VŠE spouštíme ve středu 3. 3. 2010 v 19:30 v legendárních prostorách klubu Mánes (Masarykovo nábřeží 250/1), kde se v 50.letech, tedy v období nejtvrdšího stalinismu, začala scházet pražská mládež, aby založila tradici českého rock'n'rollu. Náš večírek má poukazem na tuto tradici ve studentech prostřednictvím nevšedního kulturního zážitku vzbudit sounáležitost a chuť ke svobodné spolupráci mezi školami. Přizváni byli též pedagogové, kteří se studenty dobrovolně spolupracují na nadstandardních projektech a aktivitách.

Na programu jsou koncerty kapel Vees (indie - rock'n'roll) a The Spankers (ska/reggae) k tanci budou dále hrát DJ's. Kromě hudebního programu jsou připraveny také soutěže a performance.

V klubu jsme zajistili návštěvníkům další výhody pro co nejpříjemnější zážitek z večera.

Pořadateli jsou právnický spolek Juristi (studenti PrF UK) a studenti z katedry arts managementu na VŠE. Budeme se na vás těšit!







Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.