GAUDEAMUS 2010 v Brně

8. listopadu 2010

V pořadí XVII. ročník veletrhu vzdělávání Gaudeamus skončil v pátek v Brně. Letošní ročník se konal pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky a zúčastnily se ho téměř dvě stovky českých i zahraničních univerzit, vysokých, vyšších odborných a jazykových škol, agentur zajišťujících vzdělávání. Ze 17 fakult Univerzity Karlovy se na veletrhu prezentovala 1. Lékařská fakulta, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Přírodovědecká fakulta,

Matematicko-fyzikální fakulta a Fakulta sociálních věd. Zbývajících dvanáct fakult zastupovalo Informačně poradenské centrum, které podávalo informace o jejich studijní nabídce. Budoucí studenty seznamovali s nabídkou kurzů i zástupci Ústavu jazykové a odborné přípravy.

Již třetím rokem se v rámci veletrhu pořádal doprovodný program "Věda pro život", který má umožnit budoucím studentům seznámit se s zábavným způsobem s náplní studia. Pod názvem „Věda je krásná, dobrodružná a vzrušující“ se do tohoto programu zapojila Matematicko fyzikální fakulta a Přírodovědecká fakulta.

P.K.





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.