Výpis článků z archivu za měsíc: Listopad 2013


Plzeňští medici hájí barvy UK v hokejové bitvě

Hokejový souboj mezi týmy Lékařské fakulty UK v Plzni a Západočeské univerzity v Plzni se odehraje dnes v plzeňské ČEZ aréně. Děkan plzeňské lékařské fakulty doc. MUDr. Boris Kreuzberg zahájí spolu s rektorkou Západočeské univerzity docentkou Ilonou Mauritzovou historicky první plzeňskou univerzitní hokejovou bitvu vhozením puku.

Pokračování

27. listopadu 2013


Hokejisté UK pokračují v úspěšném tažení univerzitní ligou. Vyhráli i v Bratislavě

Hokejisté UK Praha zvládli po dvou úspěšných domácích zápasech i první výjezd za hranice a na ledě Paneuropy KINGS zvítězili v úterý 26. listopadu 5:2. I po svém třetím vystoupení v Evropské univerzitní hokejové lize tak zůstávají bez ztráty bodu.

Pokračování

Martin Augustin (EUHL), 27. listopadu 2013


Další zápas evropské hokejové ligy: tým Univerzity Karlovy přetlačil zlínské soupeře

Také na druhý pokus se podařilo hokejistům UK Praha v rámci Evropské univerzitní hokejové ligy zvítězit, i když duel proti Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně byl dramatický až do samého konce. V zápase, který se hrál v úterý 19. listopadu ve Slaném, zvítězila UK 4:3.

Pokračování

Martin Augustin (EUHL), 21. listopadu 2013


V plaveckých štafetách se utkalo rekordních 192 sportovců

Katedra tělesné výchovy Přírodovědecké fakulty UK v Praze pořádala dne 18. listopadu tradiční, již 29. ročník Memoriálu dr. Miroslava Bubníka v plaveckých štafetách, který se konal pod záštitou děkana PřF UK Prof. RNDr. Bohuslava Gaše, CSc. Vítězem se stala štafeta Fakulty tělesné výchovy a sportu pod vedením trenérky Mgr. Babety Chrzanowské.

Pokračování

Mgr. Zdeňka Polová, 20. listopadu 2013


Tým UK vstoupil do prvního zápasu Evropské univerzitní hokejové ligy jasným vítězstvím

Žádný čas na rozkoukání nepotřebovali hráči hokejového výběru Univerzity Karlovy. Hned ve svém prvním zápase Evropské univerzitní hokejové ligy, který se konal 11. listopadu na stadionu ve Slaném, rozstříleli soupeře z Vysoké školy managementu v Trenčíně vysoko 8:1.

Pokračování

Jozef Moravčík (EUHL), 19. listopadu 2013


Hokejovou bitvu rozhodly až samostatné nájezdy. Ve finále UK podlehla ČZU

Emoce vybičované do poslední vteřiny turnaje pulzovaly ve čtvrtek 31. října večer hokejovou Tipsport Arenou. Reprezentace UK se ve třetím ročníku Hokejové bitvy pražských univerzit probojovala do finále. Vyrovnaný zápas proti borcům ČZU rozhodly až samostatné nájezdy. UK však nakonec podlehla ČZU 3:4.

Pokračování

Helena Zdráhalová, 1. listopadu 2013




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.